Wat betekenen wij voor jou?

JOUW CARRIÈRE

Jij staat centraal. Wij zoeken samen met jou naar het juiste ritme, een hecht team en de passende bedrijfscultuur. Ons doel is om jou de beste en de meest passende vacatures te kunnen bieden. Wij staan in continu contact met de markt en met onze opdrachtgevers. Steen & Mortel koestert en onderhoudt de relaties binnen het netwerk. Hierdoor zijn wij altijd als eerste op de hoogte van actuele marktkansen.

Steen & Mortel is jouw extra paar ogen en oren binnen de markt. Actuele vacatures worden ons door de bouwbranche toevertrouwd om er de beste mensen bij te zoeken. We adviseren jou over mogelijk nieuwe stappen binnen jouw carrière. Ben je benieuwd welke kansen wij voor jou creëren?
Spontaan solliciteren

Steen & Mortel helpt je graag het uiterste uit je carrière te halen. Door je online te registreren kunnen we een eerste inschatting maken of we jobopportuniteiten voor je zien in ons uitgebreide netwerk van relaties. Daarnaast geven we graag doorlopend eerlijke, professionele feedback om jouw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Inschrijven